fbpx

Bilinnredning til tre spesialtilpassede feierbiler

Bilinnredning til tre spesialtilpassede feierbiler for Vestfold Interkommunale Brannvesen

Vi har hatt gleden av å tilpasse og skreddersy varerommet i tre feierbiler til Vestfold Interkommunale Brannvesen.

De spesialtilpassede feierbilene er bygget på Toyota Proace City L2, og her har vi tilpasset varerommet helt etter oppdragsgivers ønsker. 

Spesialtilpassede feierbiler med bilinnreding og dobbeltgulv fra Work System

Bilene er levert med et dobbeltgulv fra Work System, med to skuffer ut bakdørene. Skuffene har en innvendig høyde på 28 cm, og en innvendig bredde på hhv. 57 cm og 39,5 cm.

Spesialtilpassede feierbiler med bilinnreding

Skreddersydd skap for oppbevaring av klær og utstyr

Dobbeltgulvet delte vi i to slik at vi kunne få plass til et skreddersydd skap for oppbevaring av klær og utstyr, samt festeanordning til askesuger. Skapet har vi tegnet og tilpasset selv, og er produsert i kryssfinér som vi har skjært ut på huset.

Festeanordningen til askesugeren er også tegnet, utviklet og produsert av oss. Det er med andre ord ingen begrensninger på hva vi kan få til når det gjelder innredning i din bil – det er rett og slett bare drømmene som setter grenser! 

Askeavsug

Festeanordningen til askesugeren er også tegnet, utviklet og produsert av oss.

Det viktigste med hensyn til tilpassing av feierbil er å sikre ren og uren sone. I sitt virke er feierne utsatte for støv, sot og partikler som setter seg på klær og utstyr, og det er derfor essensielt at bilene tilpasses med hensyn til dette, slik at førerhuset holdes rent for sot og partikler. Dette har vi løst med å bygge det tette skapet på innsiden av venstre skyvedør, samtidig som vi har demontert skilleveggen og tettet denne i sin helhet, før den er montert på plass igjen. Fører og passasjer er dermed godt beskyttet i kupéen.

Dobbeltgulv fra Work System med uttrekkbare skuffer

Ønsker du en innredningsløsning tilpasset din bil? Ta kontakt med oss på Ferno Mobility!

Her kan du se flere av våre løsninger for bilinnredning

Les mer om Work System

Denne nettsiden ønsker å bruke tredjepartsfunksjonalitet og informasjonskapsler for å gi deg en best mulig tjeneste ved bruk av nettstedet. Dersom du ønsker å akseptere bruken av tredjepartsfunksjonalitet og informasjonskapsler kan du gjøre dette nedenfor. Merk deg at ved å deaktivere tredjepartsfunksjonalitet og informasjonskapsler kan du også gjøre funksjonaliteten av nettstedet dårligere.