fbpx

BYD Tang som 2-seter til Trondheim Kommune v/Miljøenheten

Vi tilbyr skreddersydde løsninger for bilinnredning for de fleste behov.

Innvendig har vi montert vareromsgulv og kledning for å beskytte bilen slik at den fint kan ombygges til en vanlig personbil igjen, og med en egenutviklet skillevegg er sjåfør og passasjer trygg hele veien.

Våpenskap og hundebur


Løsningen er skreddersydd etter kundens behov med en uttrekkbar skuff i bagasjerommet med oppbevaringsrom til verktøy under. Inn ved høyre bakdør finner man hundeburet med oppbevaringsrom under, våpenskap med lås, samt skreddersydd oppbevaringsluke til varselskilt, kjegler, med mer.

Skreddersydd bilinnredning til innsatslederbil for Brannvesenet

Lys og varsling

Her har vi montert en Whelen Justice lysbøyle for god varsling når bilen står parkert langs veien, samt en helt rå Lazer Linear Elite LED-bar innfelt i grillen ekstra belysning på mørke veier.

Lazer Linear Elite LED-bar innfelt i grillen ekstra belysning på mørke veier.
Whelenn Justice lysbøyle
Whelenn Justice lysbøyle

Ønsker du en innredningsløsning tilpasset din bil? Ta kontakt med oss på Ferno Mobility!

Denne nettsiden ønsker å bruke tredjepartsfunksjonalitet og informasjonskapsler for å gi deg en best mulig tjeneste ved bruk av nettstedet. Dersom du ønsker å akseptere bruken av tredjepartsfunksjonalitet og informasjonskapsler kan du gjøre dette nedenfor. Merk deg at ved å deaktivere tredjepartsfunksjonalitet og informasjonskapsler kan du også gjøre funksjonaliteten av nettstedet dårligere.