fbpx

ELEKTRISKE 8/9-SETERE MED RULLESTOLPLASSER

Elektrisk Maxus E-Deliver 9 bygget om til rullestoltransport

Elektrisk mobilitet er kommet for å bli, og i årene som kommer vil flere og flere benytte seg av elektriske kjøretøy både i det offentlige og det private næringsliv.

Vi på Ferno Mobility har bygget opp bred erfaring og stor kompetanse på ombygging og tilpassing av Maxus ED9 med inntil 8 seter og 2 rullestolplasser.

Maxus ED9 er en perfekt modell til dette formålet. Med god plass, god kjørekomfort, gode kjøreegenskaper og en rekkevidde på inntil 236 km (WLTP kombinert) egner denne modellen seg dermed perfekt for transport i og utenfor byer. Dette produktet er svært nyttig for både offentlige etater (hjemmetjeneste, omsorgsboliger, o.l.) og i drosjenæringen, for eksempel, og vi har allerede hatt gleden av å levere ut mange modeller av denne typen

2 rullestolplasser

Bilen bygges om fra varebil til 8-seters personbil med 2 rullestolfester, og leveres med blant annet ryggekamera, oppvarmet kupe og passasjerrom, rullestolrampe, innstegstrinn ved sidedør som standard, og kan også leveres med ekstrautstyr som blant annet elektriske skyvedører, hengerfeste, LED-bar, med mer.

Om du kjører drosje og ønsker å gå over til helelektrisk plattform uten at det går på bekostning av plass og fleksibilitet, eller om du skal gå til anskaffelse av nye biler til offentlige etater så er vi klare for å hjelpe deg. 

Ta gjerne kontakt med oss dersom du ønsker mer informasjon eller et tilbud på ny bil.

Les mer om Maxus E-Deliver 9 her

Denne nettsiden ønsker å bruke tredjepartsfunksjonalitet og informasjonskapsler for å gi deg en best mulig tjeneste ved bruk av nettstedet. Dersom du ønsker å akseptere bruken av tredjepartsfunksjonalitet og informasjonskapsler kan du gjøre dette nedenfor. Merk deg at ved å deaktivere tredjepartsfunksjonalitet og informasjonskapsler kan du også gjøre funksjonaliteten av nettstedet dårligere.