fbpx

FERNO MOBILITY INNGÅR AVTALE OM LEVERING AV AMBULANSER TIL FINNMARKSSYKEHUSET

Vi har gleden av å informere om at Ferno Mobility har inngått avtale med Finnmarkssykehuset HF om levering av 6 ambulanser i 2024. Sammen med våre partnere Nilsson Special Vehicles, skal Ferno Mobility levere nye Nilsson XC90-ambulanser i løpet av første kvartal i 2024.

Nilsson XC90 er markedets mest komfortable ambulanse, og konstruert med en høy grad av sikkerhet, er Nilsson XC90 det beste alternativet hva gjelder ambulanser under 3,5 tonn. Med firehjulsdrift og Volvos originale sikkerhetssystemer, er dette en ambulanse som tar seg fram i ulendt terreng, samtidig som ambulansen leverer et høyt nivå på sikkerhet- og assistentsystemer, og i tillegg gir sjåfør og passasjeren opplevelsen av å kjøre en premium personbil.

Ambulanseinnredningen er utviklet og konstruert med hensyn til å ivareta sikkerheten for ledsager og pasient, samtidig som den ivaretar gode, ergonomiske arbeidsforhold for ledsageren. Med sin kompakte konstruksjon er det et godt arbeidssted for behandleren, med enkel tilgang til alle skap og alt utstyr, selv fra ledsagersetet.

Vi gleder oss over at Ferno Mobility, sammen med Nilsson Special Vehicles, endelig er tilbake på markedet i Norge igjen med levering av ambulanser, og vi takker kunden for oppdraget og for tilliten.

Denne nettsiden ønsker å bruke tredjepartsfunksjonalitet og informasjonskapsler for å gi deg en best mulig tjeneste ved bruk av nettstedet. Dersom du ønsker å akseptere bruken av tredjepartsfunksjonalitet og informasjonskapsler kan du gjøre dette nedenfor. Merk deg at ved å deaktivere tredjepartsfunksjonalitet og informasjonskapsler kan du også gjøre funksjonaliteten av nettstedet dårligere.