fbpx

Maxus E-DELIVER 3 demobil

Hos oss i Ferno Mobility har vi bygget en Maxus E-Deliver 3 i samarbeid med RSA Bil og Modul-System!

Spesialutviklet takstativ

Her er det et spesialutviklet takstativ, som tåler tung last og som muliggjør veldig fleksibel montering av skinner, festekroker og ekstralys.

Vi har montert lysbjelke på taket, corner-strobes bakover som bygger under takstativet, arbeidslys bakover og på siden av bilen – alt i kraftig LED som bruker minimalt med strøm. 

Dette lyset styres via en hendig fjernkontroll eller app til iOS eller Android. 

Kanalbeskytter

Kanalbeskytter i polert aluminium ser ikke bare stilig ut, det beskytter også kanalene mot slag og støt.

Vindu

Etter ønske fra flere kunder har vi fått utviklet et vindu i skyvedøren og vareveggen, vindu har stor effekt på blindsonen og sikrer trygg kjøring i hektiske bygater. 

Innredning fra Modul-System

Innvending er det montert innredning fra Modul-System med lettvekts sandwich gulv, her er det to romslige reoler og en stor skuff i front som dekker hele bilens bredde.

Ta kontakt i dag for et hyggelig tilbud på tilpasning av din bil!

Les mer om Maxus Edeliver3 varebil https://maxus.no/modeller/e-deliver-3-el-varebil/

Denne nettsiden ønsker å bruke tredjepartsfunksjonalitet og informasjonskapsler for å gi deg en best mulig tjeneste ved bruk av nettstedet. Dersom du ønsker å akseptere bruken av tredjepartsfunksjonalitet og informasjonskapsler kan du gjøre dette nedenfor. Merk deg at ved å deaktivere tredjepartsfunksjonalitet og informasjonskapsler kan du også gjøre funksjonaliteten av nettstedet dårligere.