fbpx

Ny legevaktbil til Eidfjord Kommune

Legevaktbil til Eidfjord kommune bygget av Ferno Mobility

Vi hadde gleden av å levere ut ny legevaktbil til Eidfjord kommune i februar!
Oppdragsgiver hadde gått til anskaffelse av en Mitsubishi Outlander plug-in hybrid, og tok kontakt med oss for ombygging til legevaktbil med utrykningsgodkjenning. 

Her har vi montert Whelen Liberty II-lysbøyle med blått og gult lys. Whelen Liberty II er en av markedets beste lysbøyler, designet for å gi best mulig effekt og med lang levetid og lite vedlikehold. Bøylen passer perfekt til bilens bredde og monteres på takrails på egne braketter. 
Varslingslys samt Whelen sirene med forsterker og høyttaler betjenes fra eget kontrollpanel, montert lett tilgjengelig for fører. 

 Vi har montert Sepura nødnettradio med håndholdte terminaler og 4G-antenne, tilpasset for best mulig signal der kunden befinner seg i ulendt terreng og med noe dårlig signal. Locus-terminal er også innmontert
Sepura nødnettradio og Locus terminal

Vi har også montert inn Sepura nødnettradio med håndholdte terminaler og 4G-antenne, tilpasset for best mulig signal der kunden befinner seg i ulendt terreng og med noe dårlig signal. Locus-terminal er også innmontert. I tillegg til dette er bilens elektriske utrustning oppgradert med et ekstra Lithium-batteri og vedlikeholdslader for å sikre nok strømtilførsel til lys- og varslingssystem, samt strøm til medisinsk utstyr i bagasjerommet. Bilen er helfoliert av våre venner i Grintek

Plassbygd bakinnredning som er tilpasset kundens ønske.
Plassbygd bakinnredning som er tilpasset kundens ønske.

Skreddersydd bakinnredning

I bagasjerommet har vi montert vår plassbygde og skreddersydde bakinnredning, som er tilpasset helt etter kundens ønske. Her har vår «søster» – Ferno Norden, levert medisinsk utstyr, og vi har dimensjonert oppbevaringsplassene helt etter millimeteren på bager, sekker og annet medisinsk utstyr som skal plasseres. 

Ombygging av legevaktbil

Ved ombygging av legevaktbil så er det avgjørende at man tenker på besparelse av tid for legen på åstedet. Med vår kompetanse og erfaring er vi eksperter på dette området, og bilen tilpasses for å sikre at det går kortest mulig tid fra oppdraget kommer fra AMK eller legevakten, til legen er på åstedet og er i gang med å hjelpe pasienten. 

Vi takker så mye for tilliten og for oppdraget, og gratulerer Eidfjord kommune med ny og flott legevaktbil. 

Skreddersydd bilinnredning
Skreddersydd bilinnredning

Whelen Liberty ii

Denne nettsiden ønsker å bruke tredjepartsfunksjonalitet og informasjonskapsler for å gi deg en best mulig tjeneste ved bruk av nettstedet. Dersom du ønsker å akseptere bruken av tredjepartsfunksjonalitet og informasjonskapsler kan du gjøre dette nedenfor. Merk deg at ved å deaktivere tredjepartsfunksjonalitet og informasjonskapsler kan du også gjøre funksjonaliteten av nettstedet dårligere.