fbpx

NY RØYKDYKKERBIL LEVERT FRA FERNO MOBILITY

Vi leverte ut ny røykdykkerbil bygget på Ford Explorer til en brann- og redningstjeneste i januar! Bilen er bygget om fra 7-seter til røykdykkerbil med to stk. røykdykkerstoler montert i andre seterad.

Her har vi montert det aller beste markedet har å by på hva gjelder varslingslys, og bilen er utstyrt med Whelen Legacy WeCanX DUO-lysbøyle på taket. Denne lysbøylen er programmert med blått og gult lys, samt arbeidslys på sidene, framover og bakover. Bøylen er levert med Whelen CenCom Core DVI-funksjon, som gjør at bøylen kan dimmes ned på nattestid og dermed senker lysintensiteten i området rundt bilen i mørket uten at det går på bekostning av lyseffekten.

I tillegg er bøylen levert med trafikkledevarsling bakover som gjør at innsatsleder kan regulere trafikken på riktig side av bilen, dersom den står parkert langs eller på veien. Dette gjør at de som arbeider rundt og ved bilen, samt medtrafikanter som ferdes rundt bilen, får et helt annet lysbilde selv om varslingslysene er aktivert, som dermed gjør det mye tryggere og sikrere for alle på åstedet.

For øvrig er bilen utstyrt med Whelen Vertex Super LED-lamper i front- og bakfangeren, og under spoileren på bakluken er det montert spesialtilpassede Whelen ION Outer Edge-lamper med DUO-lamper i blått og hvitt (for ekstra arbeidsbelysning). Bilens originale skiltplate er erstattet med Woodway Fender Plate med Whelen ION Super LED-lamper montert på hver side, for varsling 90 grader i kryss. På skiltplaten har vi montert Lazer Linear 18 Elite LED-bar.

I bagasjerommet har vi skreddersydd og tilpasset innredning etter kundens ønsker og behov. Det er montert to skuffer fra Modul-System for oppbevaring av diverse utstyr med en planslede fra Work System som dekker hele bredden av bagasjerommet over de to nederste skuffene. Dette gir kunden rom for oppbevaring av utstyr og verktøy, samtidig som det er enkelt og effektivt å få tak i, på tross av et dypt og romslig bagasjerom.

Med markedets beste varslingslys og en skreddersydd bagasjeromsinnredning, får kunden en bil som passer deres behov og som tilbyr det beste markedet har å by på. Vi takker for oppdraget og gratulerer kunden med ny bil!

Denne nettsiden ønsker å bruke tredjepartsfunksjonalitet og informasjonskapsler for å gi deg en best mulig tjeneste ved bruk av nettstedet. Dersom du ønsker å akseptere bruken av tredjepartsfunksjonalitet og informasjonskapsler kan du gjøre dette nedenfor. Merk deg at ved å deaktivere tredjepartsfunksjonalitet og informasjonskapsler kan du også gjøre funksjonaliteten av nettstedet dårligere.