fbpx

OMBYGGING AV KJØRETØY FOR VESTFOLD INTERKOMMUNALE BRANNVESEN

Vi hadde gleden av å bygge om en av bilene til Vestfold Interkommunale Brannvesen, v/avdeling Sande kommune. De har benyttet seg av en Volkswagen Transporter i mange år, utrustet med røykdykkerstol og slokkeanlegg i bilen. Etter mange års bruk så de behovet for å gjøre en endring på bilen, da de nå ønsker å ha med seg flere betjenter i bilen under oppdrag.

Bilder av bilen før ombygging

Vi fikk derfor muligheten til å «pusse opp» deres bil, og har bygget om bilen slik at den nå er godkjent for 6 personer. Her har vi satt inn godkjente seter og gulv, samt tettet vareromsveggen som skiller passasjerrommet fra varerommet i bilen. I tillegg har vi pusset opp blålysbøylen fra Whelen som nå er utstyrt med blått glass, og montert et feste for sekk på venstre bakdør. 

Bilder av bilen etter ombygging

Om du kjører en eldre bil med utrykningsgodkjenning og ser at behovet nå er endret, så trenger ikke det nødvendigvis bety at en må se seg om etter en helt ny bil. Ta kontakt med oss på Ferno Mobility for en uforpliktende prat, og så kan vi gjøre jobben med å tilpasse bilen for deg, skreddersydd etter ditt behov. 

Denne nettsiden ønsker å bruke tredjepartsfunksjonalitet og informasjonskapsler for å gi deg en best mulig tjeneste ved bruk av nettstedet. Dersom du ønsker å akseptere bruken av tredjepartsfunksjonalitet og informasjonskapsler kan du gjøre dette nedenfor. Merk deg at ved å deaktivere tredjepartsfunksjonalitet og informasjonskapsler kan du også gjøre funksjonaliteten av nettstedet dårligere.