fbpx

RAMMEAVTALE MED AVINOR

RAMMEAVTALE MED AVINOR

Ferno Mobility er stolte og glade over at vi nå kan informere om at vi har inngått en rammeavtale med Avinor på leveranse av påbygg på Avinors kjøretøy rundt omkring på deres 43 flyplasser i landet. Avinor eier og drifter flyplasser fra Honningsvåg i nord, via Longyearbyen, til Kristiansand i sør og den nye rammeavtalen innebærer at Ferno Mobility skal levere påbygg og utstyr på deres kjøretøy, blant annet omfattet av Whelen varslingsanlegg og søkelys. 

-Vi er stolte og ydmyke over at Avinor ønsker å inngå et samarbeid med oss og at vi nå får denne muligheten, og vi ser veldig fram imot et godt samarbeid som forhåpentligvis vil vare i mange år, sier Ferno Mobilitys salgssjef, Dan Thomas Skilnand Harila. 

Ferno Mobility og Avinor deler flere felles visjoner, blant annet oppfatningen av at virksomhetene skal driftes på en bærekraftig, sikker, effektiv og miljøvennlig måte, der kvaliteten på produktene og varene som leveres står i høysetet. 

-Vi gleder oss veldig til fortsettelsen og det blir stort for oss på Ferno Mobility å få levere den første ferdig ombygde bilen allerede i løpet av våren, sier Harila. 

Vi takker Avinor for tilliten! 

Kreditering: Avinor – Sune Eriksen

Ta kontakt med oss om du har spørsmål eller om du ønsker å avtale ombygging på din bil!

Denne nettsiden ønsker å bruke tredjepartsfunksjonalitet og informasjonskapsler for å gi deg en best mulig tjeneste ved bruk av nettstedet. Dersom du ønsker å akseptere bruken av tredjepartsfunksjonalitet og informasjonskapsler kan du gjøre dette nedenfor. Merk deg at ved å deaktivere tredjepartsfunksjonalitet og informasjonskapsler kan du også gjøre funksjonaliteten av nettstedet dårligere.