fbpx

Samarbeidsavtale Ferno Mobility og Nilsson Special Vehicles

Ferno Mobility har nå gleden av å kunne informere om at vi har inngått et samarbeid med Nilsson Special Vehicles AB

Ferno Mobility har nå gleden av å kunne informere om at vi har inngått et samarbeid med Nilsson Special Vehicles AB. I løpet av våren har de to selskapene ført en dialog med en intensjon om å starte et samarbeid på salg og ettermarkedstjenester av ambulanser og begravelsesbiler. 

En LOI er nå signert med det formål at det videre skal undertegnes en samarbeidsavtale. 

Nilsson Special Vehicles er én av Skandinavias største produsenter av ambulanser, begravelsesbiler og andre utrykningskjøretøy, og har blant annet solgt og levert ambulanser under 3,5 tonn til det norske markedet, bygget på ulike Volvo-modeller. Ferno Mobility og Nilsson Special Vehicles vil starte samarbeidet under årets Ambulanseforum på Gardermoen 29.-31. august, der de sammen skal stille ut en ambulanse og andre spennende produkter.

Link til Ambulanse Forum

Vi ser på dette som en svært spennende mulighet til å jobbe med én av Skandinavias mest anerkjente leverandører på ambulanser og begravelsesbiler, og vi har stor tro på at både Ferno Mobility og Nilsson Special Vehicles vil kunne dra nytte av et godt samarbeid i det norske markedet. Vi ser fram til et langt og godt samarbeid, sier daglig leder Ole Brekkenes. 

Klikk på logoen under for å gå til Nilsson sin hjemmeside.

Denne nettsiden ønsker å bruke tredjepartsfunksjonalitet og informasjonskapsler for å gi deg en best mulig tjeneste ved bruk av nettstedet. Dersom du ønsker å akseptere bruken av tredjepartsfunksjonalitet og informasjonskapsler kan du gjøre dette nedenfor. Merk deg at ved å deaktivere tredjepartsfunksjonalitet og informasjonskapsler kan du også gjøre funksjonaliteten av nettstedet dårligere.