fbpx

SVÆRT MANGE LEGEVAKTER HAR IKKE UNIFORMERT LEGEVAKTBIL

Legevaktbil til Eidfjord kommune bygget av Ferno Mobility

Halvparten av landets kommuner har ikke uniformert legevaktbil, skriver NRK Oslo og Viken i en sak på deres hjemmesider: https://www.nrk.no/osloogviken/svaert-mange-kommuner-har-ikke-uniformert-legevaktbil-1.16395847

Det gjør at legevaktene må dra ut til pasienter i privatbiler eller taxi, da det ikke er pålagt at kommunene skal ha egen, uniformert legevaktbil selv om legene ved legevakten også skal rykke ut når alarmen går. 

Stadig flere legevakter har de siste årene gått til anskaffelse av legevaktbil, men over halvparten av landets 168 legevakter mangler uniformert legevaktbil. Totalt oppgir 60% at de har en bil å bruke til å rykke ut. 

Ferno Mobility har spesialisert seg på å bygge om og tilpasse biler for legevakter, og har i de senere årene levert flere legevaktbiler, av ulike slag. Vi skreddersyr og tilpasser innredning for oppbevaring av utstyr, frakt av medisiner, hjertestarter, multimonitor og det man trenger for å kunne bistå pasientene når de trenger det som mest. Vi samarbeider tett med bilimportører, leasingselskap og bilforhandlere og kan levere komplett utstyrt bil, spesialtilpasset for legevaktens behov. I tillegg kan vi, sammen med våre søstre i Ferno Norden Norway, levere utstyret legevaktene trenger. Alt fra bårer, akuttsekker og multimonitorer, til plastre og engangshansker. 

Skreddersydd løsning

Sammen med kunden skreddersyr vi løsningen for å dekke det individuelle behovet hos kunden, og med markedets beste varslingssystem fra Whelen kan vi utruste bilen komplett med blå (og gule) varsellys, sirene og arbeidslys. Med lokal produksjon av innredning så sparer vi også kroner som igjen kommer kunden til gode. 

En uniformert legevaktbil kan bidra til å redde liv, og i tillegg så vil det gjøre arbeidsdagen til de på legevakten lettere. Vi tilbyr gunstige pakkeløsninger på uniformering og montering av varsellys, og med skreddersydd innredning, tilpassing av det elektriske anlegget i bilen for å sikre nok strøm til medisiner, infusjonsvarmere, hjertestartere, med mer, så kan vi levere en komplett bil for din legevakt. Vi tilpasser uavhengig av drivlinje, og kan levere helelektriske modeller, hybrider og fossile modeller.

Vi er sertifisert EKOMNETT-installatør og kan levere og installere nødnett og samband. Med servicepartnere rundt omkring i landet så kan vi også sikre at kundene får hjelp der de trenger det og når de trenger det. Ta kontakt med oss på Ferno Mobility for en uforpliktende prat eller tilbud

Ta kontakt med oss om du har spørsmål eller om du ønsker å avtale ombygging på din bil!

Denne nettsiden ønsker å bruke tredjepartsfunksjonalitet og informasjonskapsler for å gi deg en best mulig tjeneste ved bruk av nettstedet. Dersom du ønsker å akseptere bruken av tredjepartsfunksjonalitet og informasjonskapsler kan du gjøre dette nedenfor. Merk deg at ved å deaktivere tredjepartsfunksjonalitet og informasjonskapsler kan du også gjøre funksjonaliteten av nettstedet dårligere.