fbpx

VI KAN LEVERE BEGRAVELSESBILER I SAMARBEID MED NILSSON SPECIAL VEHICLES

Ferno Mobility er distributører av Nilsson Special Vehicles i Norge, og sammen med våre partnere fra Sverige kan vi tilby salg og service av blant annet begravelsesbiler, bygget på Volvo V90 plug-in hybrid. 

Med over 75 års erfaring fra å levere begravelsesbiler over hele verden, garanterer Nilsson Special Vehicles høykvalitets produkter, med klassisk og tidløs innredningsløsninger, for en verdig reise til den siste hvile. Begravelsesbilene kan leveres med én eller to sleder for innlastning av kiste eller bårer, og bilene leveres med høyt utstyrsnivå som standard.

Nilsson V90 Hearse begravelsesbil leveres med den velkjente premium kjørekomforten som Volvo er kjent for, og med Nilssons egen software får du det beste av Volvo i kombinasjon med den rette tilpassingen for bransjen. Bilene leveres som standard med høy grad av sikkerhetsutstyr, og med en elektrisk rekkevidde på 90 km (WLTP) er bilen rimelig i drift, samtidig som den gir en stille og verdig reise inn til den siste hvilen. Bilen leveres med både for- og firehjulsdrift. 

Sammen med Nilsson Special Vehicles kan Ferno Mobility levere begravelsesbiler med høy kvalitet og verdighet, for framtiden. 

Ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud. 

Denne nettsiden ønsker å bruke tredjepartsfunksjonalitet og informasjonskapsler for å gi deg en best mulig tjeneste ved bruk av nettstedet. Dersom du ønsker å akseptere bruken av tredjepartsfunksjonalitet og informasjonskapsler kan du gjøre dette nedenfor. Merk deg at ved å deaktivere tredjepartsfunksjonalitet og informasjonskapsler kan du også gjøre funksjonaliteten av nettstedet dårligere.