fbpx

Whelen Core – fremtidens varsellyssystem – sikkerhet i fokus

Whelen Core lysstyring

En av fordelene med verdens beste LED lys er at de er ekstrem synlighet og effekt av varslingslysene.
Dette gir god lys, som øker fremkommelighet, varsling og sikkerhet.
Nå tar vi det neste skrittet for å øke sikkerheten ytterligere, med å introdusere Whelen Core med unike programmeringsmuligheter.

  • Mulighet for synkronisering av alle lys (også sammen med lysbro).
    Det finnes også muligheter for at når flere enheter er på samme sted, gjenkjenner Whelen Core de andre bilene, og synkroniserer blinkemønstrene.
  • Dag/Natt-funksjon, demping til lavere styrke på alle lys levert av Whelen (også «Hide-aways»), som vil øke sikkerheten ved kjøring i tett tåke, snø og i mørke.
  • Whelen DVI (Dynamic Variable Intensity) – dette er virkelig «game-changer». Ved å programmere varsellys-systemet til bilens styringssystemer – slutter automatisk lysene å blinke når bilen settes i park.
    Dette vil ha betydelig risikoreduserende effekt, for dette vil øke andre trafikanters mulighet for å se hva som skjer rundt bilen.
    I dag er det slik at bevegelser av personell tett inntil bilen i mørke, blendes av blålys.

Med Whelen Core er tiden endelig inne for å ta sikkerhet til det neste steg – og Ferno Mobility AS vil gi deg de beste råd på hvordan dette kan bygges til din bil, om det er snakke om gule varsellys eller blålys til nødetatene.

Denne nettsiden ønsker å bruke tredjepartsfunksjonalitet og informasjonskapsler for å gi deg en best mulig tjeneste ved bruk av nettstedet. Dersom du ønsker å akseptere bruken av tredjepartsfunksjonalitet og informasjonskapsler kan du gjøre dette nedenfor. Merk deg at ved å deaktivere tredjepartsfunksjonalitet og informasjonskapsler kan du også gjøre funksjonaliteten av nettstedet dårligere.