fbpx

Work System bilinnredning – kvalitet, sikkerhet og prisvinner

Vi hadde gleden av å besøke våre partnere på bilinnredning, Work System, i deres hovedkvarter i Jönkjöping i helga som var.

Work System AB er markedsledende med en andel på 40% i Sverige og er nå etablert i store deler av Europa; blant annet Sverige, Danmark, Finland, Island, England, Tyskland, Belgia, Nederland, Spania, Østerrike, Italia, Frankrike, i tillegg til Norge. Work System er kjent for å være gunstige når det kommer til pris og ikke minst kjent for å være gode på kvalitet og fleksibilitet. Sammen med våre partnere i Work System kan vi nå tilby skreddersydde innredningsløsninger helt etter ditt ønske. Vi tilbyr alle typer installasjoner og montasjer som omfatter vare-, service- og verkstedbiler, og med et velkjent svensk fokus på «ordning och reda» som vi tar med oss til vår produksjon på Skoppum, er målet vårt å optimalisere arbeidsflyten, plassen og ikke minst sikkerheten på din mobile arbeidsplass. Innredningene og løsningene fra Work System kollisjonstestes og tilpasses for å redusere faren under en eventuell kollisjon, og er blant det sikreste du kan ha av innredning i varerommet dersom uhellet skulle være ute. Se hvordan kollisjonstesten utføres her: https://www.worksystem.no/post/En-skikkelig-kollisjonstest

Sammen med Work System kan vi levere det du er på jakt etter til din bil, det være seg fra en enkel, ferdig modulinnredning eller spesialtilpasset innredning plassbygget etter ditt behov, og til skappåbygg på din pickup. Vi har produktene og kompetansen til å ordne det meste. 

Med lynrask leveringstid kan vi tilby innredning og løsninger i din bil på kort tid, og med fokus på kvalitet og sikkerhet kan du være trygg på at vi monterer det aller beste for deg og din arbeidsbil på alle mulige måter. Vår kompetanse er din trygghet!

Ta kontakt med salgssjef, Dan Thomas Harila, for mer info og et uforpliktende tilbud.

Denne nettsiden ønsker å bruke tredjepartsfunksjonalitet og informasjonskapsler for å gi deg en best mulig tjeneste ved bruk av nettstedet. Dersom du ønsker å akseptere bruken av tredjepartsfunksjonalitet og informasjonskapsler kan du gjøre dette nedenfor. Merk deg at ved å deaktivere tredjepartsfunksjonalitet og informasjonskapsler kan du også gjøre funksjonaliteten av nettstedet dårligere.