fbpx

Bærekraft – i samarbeid med Politiet

Politibil før demontering av polisiært utstyr

Ferno Mobility tenker bærekraft i alt vi gjør, og vi er glade og takknemlige for at mange av våre kunder også har et stort fokus på nettopp dette. Én av våre viktigste kunder er Politiet, og vi er stolte over at vi har fått til et samarbeid der vi sammen viser bærekraft i praksis. 

Politibil før demontering av polisiært utstyr

Mange av komponentene og materialene som er tatt i bruk ved ombygging og tilpassing av disse bilene har lengre levetid enn bilene i seg selv, og hva er vel bedre enn at disse kan komme til nytte selv etter at bilene skal «tilbakestilles» til sivile biler for videresalg etter endt tjeneste.

Vi tar inn bilene før de skal selges igjen, og plukker fra hverandre det polisiære utstyret, som for eksempel varsellys og kommunikasjon- og sambandsnett. Delene som fortsatt er i god stand og fint kan tas i bruk igjen, lagres og oppbevares hos oss slik at vi kan tilby dette som reservedeler til andre tjenestebiler i Politiet.

Delene som eventuelt ikke er i orden eller i god stand, repareres og settes sammen igjen til fullt fungerende utstyr slik at dette også kan tilbys som reservedeler til andre tjenestebiler.

Når vi får inn biler til service eller reparasjon der det er behov for erstatningsdeler og/eller reservedeler, kan vi dermed tilby å levere reservedeler som har vært brukt tidligere men som fortsatt er i god stand og har mange år igjen, mot en lavere pris enn en ny del.

Det vi opplever er at veldig mange ønsker å benytte seg av tilbudet og kjøper brukte reservedeler i stedet for nye, og i de aller fleste tilfellene blir svært godt fornøyde med kvaliteten og levetiden selv om delene har vært tatt i bruk tidligere. 

Ferno Mobility AS er importør og distributør av Whelen varsellys i Norge, som er kjent for høy kvalitet og lang levetid. Det gjør at produktene vi leverer krever lite vedlikehold og ofte fungerer like godt etter 10 år som da de var ny. Vi er derfor svært glade for at vi har fått til et samarbeid med Politiet der vi kan gi nytt liv til «gamle» deler, i stedet for at komponentene plukkes av bilene og leveres på dynga. 

Les mer om Ferno Mobilitys bærekraftmål her: 

Denne nettsiden ønsker å bruke tredjepartsfunksjonalitet og informasjonskapsler for å gi deg en best mulig tjeneste ved bruk av nettstedet. Dersom du ønsker å akseptere bruken av tredjepartsfunksjonalitet og informasjonskapsler kan du gjøre dette nedenfor. Merk deg at ved å deaktivere tredjepartsfunksjonalitet og informasjonskapsler kan du også gjøre funksjonaliteten av nettstedet dårligere.