Jump to content
Edeliver9 personbil header 2

Maxus e-Deliver 9

I samarbeid med RSA tilbyr Ferno Mobility komplette priser på Maxus e-Deliver 9 av variantene:

∘ Personbil opp til 9 seter (med/uten universal utforming og rullestolrampe)
Minibuss opp til 13 seter
Lasteplan
Skapbil

Vi tilbyr også tilleggstjenester på ALLE Maxus modeller.

Innvendig i rullestolbuss

Vi bygger om til ditt behov

Elektrisk mobilitet er kommet for å bli, og i årene som kommer vil flere og flere benytte seg av elektriske kjøretøy både i det offentlige og det private næringsliv.

Dette produktet er svært nyttig for både offentlige etater (hjemmetjeneste, omsorgsboliger, o.l.) og i drosjenæringen, for eksempel, og vi har allerede hatt gleden av å levere ut mange modeller av denne typen.

Maxus ED9 er en perfekt modell til dette formålet. Med god plass, kjørekomfort, kjøreegenskaper og en rekkevidde fra 236 km (WLTP kombinert) og inntil 296 km (WLTP) egner denne modellen seg dermed perfekt for transport i og utenfor byer.

20230823 064124847 i OS

2 rullestolplasser

Bilen bygges om fra varebil til 8-seters personbil med 2 rullestolfester eller til 9-seter med 1 rullestolplass, og leveres med blant annet ryggekamera, oppvarmet kupe og passasjerrom, rullestolrampe, stigtrinn ved sidedør som standard, og kan også leveres med ekstrautstyr som blant annet elektriske skyvedører, hengerfeste, LED-bar, elektrisk rullestolheis, med mer. Ferno Mobility er leverandør og distributør av Whelen varslingslys og kan levere bil med varsellys ferdig montert.

Om du kjører drosje og ønsker å gå over til helelektrisk plattform uten at det går på bekostning av plass og fleksibilitet, eller om du skal gå til anskaffelse av nye biler til offentlige etater så er vi klare for å hjelpe deg.

Maxus E Deliver 9

Kontakt oss for en uforpliktende prat

All ombygging av Maxus modellene, håndteres direkte med FERNO MOBILITY AS. Ved at forhandler/selger har direkte dialog med ombygger sikrer vi bedre og riktigere informasjonsflyt før, under og etter ombygging. 

Vi har utarbeidet priser, marginer og kundepriser i samarbeid med FERNO MOBILITY AS på vegne av alle våre Maxus forhandlere.

Vi håper å høre fra deg

Ferno norden 25
qr code for Dan Thomas Harila
Name
Dan Thomas Harila
Position
Sales Manager
E-mail
dan.thomas.harila@fernomobility.com
Phone
+47 907 78 628
Ferno norden 16
qr code for Ole Brekkenes
Name
Ole Brekkenes
Position
General Manager
E-mail
ole.brekkenes@fernomobility.com
Phone
+47 901 60 057

© 2024 Ferno Norden