Jump to content
Ferno111

Tjenester

Som leverandør og spesialister på montering av bil- og varebilinnredning til yrkesbil leverer vi også et stort antall biler utrustet med dekor/profilering, ekstralys, arbeidslys og/eller varsellys. Skreddersydde innredningsløsninger tilpasset nødetater er også en del av vår ekspertise. 

Med våre sertifiserte montører kan vi også tilby montering, installasjon og vedlikehold av elektronisk kommunikasjonsnett (EKOMNETT).

Biltilpasning og bilinnredning icon

Biltilpasning og bilinnredning

Hos vår «One-Stop Shop» vil våre spesialister og høyt kompetente teknikere og mekanikere utføre alt fra foliering, montering av utstyr, ombygging/biltilpasning og godkjenning hos Statens Vegvesen.
Utrykningskjøretøy icon

Utrykningskjøretøy

Ambulansekjøretøy, legebiler, røykdykkerbiler, kommandobiler, politibiler, akuttbiler, innsatslederbiler - utrykningskjøretøy er betegnelsen på spesialbygde kjøretøy beregnet for nødetatene, eller andre som er berettiget til å bruke blått varslingslys, for å bedre hurtighet og fremkommelighet.
Varslingslys til utrykningskjøretøy icon

Varslingslys til utrykningskjøretøy

Sammen med Whelen Engineering Inc., som er verdensledende på varsellys, tilbyr vi et bredt utvalg av varsellys som kan passe til både personbiler, varebiler, pickuper, motorsykler, snøscootere, ATV-er, UTV-er og tyngre kjøretøy.
Bårebil og begravelsesbil icon

Bårebil og begravelsesbil

Ferno Mobility er distributører av Nilsson Special Vehicles i Norge, og sammen med våre partnere fra Sverige kan vi tilby salg og service av blant annet begravelsesbiler, bygget på Volvo V90 plug-in hybrid.
Samband og EKOM icon

Samband og EKOM

I dagens moderne samfunn spiller pålitelig kommunikasjon en kritisk rolle, spesielt innen bilbygging og spesialtilpassede kjøretøy for nødetater og beredskapsorganisasjoner. Hos Ferno Mobility erkjenner vi viktigheten av EKOM-autorisasjon fra Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (Nkom), på samme måte som vi prioriterer verkstedgodkjenningen fra Statens Vegvesen.
Bildekor og bilfoliering for nødetater og proffmarkedet icon

Bildekor og bilfoliering for nødetater og proffmarkedet

Vår folieavdeling er spesialister på dekor og foliering. Ved dekor og folie kan du øke oppmerksomheten rundt din bedrift hver dag du bruker bilen, og i tillegg beskytte lakken.  I mange år har vi levert dekor og folie til det profesjonelle markedet og nødetater.
Maxus e-Deliver 9 icon

Maxus e-Deliver 9

Maxus e-Deliver 9 kommer i variantene personbil opp til 9 seter (også med universal utforming med rullestolrampe), minibuss opp til 13 seter, lasteplan og skapbil.

© 2024 Ferno Norden