Jump to content
IMG 9146

Biltilpasning og bilinnredning

Hos vår «One-Stop Shop» vil våre spesialister og høyt kompetente teknikere og mekanikere utføre alt fra foliering, montering av utstyr, ombygging/biltilpasning og godkjenning hos Statens Vegvesen.

Ved å la oss ta hele løpet fra innkjøp av bil til sluttgodkjenning slipper kunden problemer og unødvendige kostnader knyttet til transport og logistikk, og vil samtidig få levert kvalitet på ett og samme sted, om det måtte være varebil eller personbil.

Bakinnredning Ferno Mobility 2

Skreddersydde løsninger

Med egen produksjon av bakinnredning er veien kort fra tegnebrettet til ferdig levert produkt, samtidig som løsningen er kostnadsbesparende for oppdragsgiver. Ute hos pasienten eller på et åsted er det viktigste for legen og innsatslederen å ha rask tilgang til utstyret som skal tas i bruk, det være seg medisinsk utstyr eller redningsutstyr. 

Vi har levert skreddersydde løsninger tilpasset på millimeteren etter hva oppdragsgiver ønsker, og hva oppdragsgiver skal ha med seg av utstyr i bilen. Ved å foreta målinger av bagasjerommet kan vi skreddersy en løsning som utnytter bagasjerommets bredde, lengde og høyde maksimalt, og sammen med kunden skreddersys innredningen etter hva som skal plasseres. 

Modul system

Work System bilinnredning

Vi samarbeider tett med Modul-System og Work System AS på innredningsløsninger og utstyr til proffmarkedet. Sammen med Work System kan vi levere det du er på jakt etter til din bil, det være seg fra en enkel, ferdig modulinnredning eller spesialtilpasset innredning plassbygget etter ditt behov, og til skappåbygg på din pickup. 

Vi har produktene og kompetansen til å ordne det meste.

Stor markedsandel på bilinnredning

Work System AB er markedsledende med en andel på 40% i Sverige og er nå etablert i store deler av Europa. Work System er kjent for å være gunstige når det kommer til pris og ikke minst for å være gode på kvalitet og fleksibilitet. 

Med lynrask leveringstid kan vi tilby innredning og løsninger i din bil på kort tid, og med fokus på kvalitet og sikkerhet kan du være trygg på at vi monterer det aller beste for deg og din arbeidsbil på alle mulige måter. Vår kompetanse er din trygghet!

Kollisjonstest

Vi tilbyr alle typer installasjoner og montasjer som omfatter vare-, service- og verkstedbiler. Målet er å optimalisere arbeidsflyten, plassen og ikke minst sikkerheten på din mobile arbeidsplass. 

Innredningene og løsningene fra Work System kollisjonstestes og tilpasses for å redusere faren under en eventuell kollisjon, og er blant det sikreste du kan ha av innredning i varerommet dersom uhellet skulle være ute. 

 

E Deliver 9 4

Maxus e-Deliver 9

Ferno Mobility har tro på elbilens fremtid og satser derfor sterkt på ombygning og tilpasning av ulike typer elbil. For bilimportøren RSA bygger vi blant annet om elektriske Maxus eD9 og godkjenner disse for det norske markedet, enten det måtte være som varebil, planbil eller 8-9 seter minibuss.

Vi tilpasser også nye eD9 for rullestoltransport med egen rampe og bygger planbiler og skapbiler på BYD T6, samt Maxus eD9. Sammen med kunden finner vi de best mulige løsninger og gjør de tilpasninger som måtte ønskes.

Ferno111

Vi dekker ditt innredningsbehov

Nyttekjøretøy omfatter alle type biler som håndverkerbiler for snekkere, rørleggere, elektrikere og låsesmeder for å nevne noen, samt biler til for eksempel park- og anleggstjenester.

I tillegg omfatter dette følgebiler til tungtransport, kjølebiler til mattransport, pasienttransport, mannskapsbiler til brann- og redningstjenesten, fangetransport og så videre.

Ta kontakt for hjelp til god ombygging- og eller innredningsløsninger.

Vi håper å høre fra deg

Ferno norden 25
qr code for Dan Thomas Harila
Name
Dan Thomas Harila
Position
Sales Manager
E-mail
dan.thomas.harila@fernomobility.com
Phone
+47 907 78 628
Ferno norden 16
qr code for Ole Brekkenes
Name
Ole Brekkenes
Position
General Manager
E-mail
ole.brekkenes@fernomobility.com
Phone
+47 901 60 057

© 2024 Ferno Norden