Jump to content
Forside Avinor 2

Første leveranse til Avinor - Vigra Lufthavn

Vi har nå overlevert den første av mange inspeksjonsbiler til Avinor i forbindelse med vår nye rammeavtale. Bilen er en helelektrisk Volkswagen ID.4, og den skal disponeres av Vigra lufthavn Ålesund.

Bilen er bygget med markedets beste varsel- og søkelys; Whelen Justice WeCanX DUO-lysbøyle med gul og blå varsling. Dette sikrer at lufthavnsinspektøren kan varsle med gult når det foretas gjerdeinspeksjon,samt at bilen er utrykningsgodkjent og dermed også kan brukes under nødstilfeller der det kreves blålys. 

Whelen Justice WeCanX leveres med den mest innovative teknologien av varsellys i form av Whelen Core kontrollsystem, og kommer blant annet med DVI-funksjon. DVI (Dynamic Variable Intensity) er en funksjon som gjør at lysintensiten senkes, samtidig som det ikke går utover effektiviteten og synligheten. 

Det gjør at arbeidsvilkårene for de i og rundt bilen blir vesentlig bedre, samtidig som de som ferdes rundt situasjonen ikke blendes av varsellysene. I tillegg til dette kan bøylen utstyres med en Vehicle-to-vehicle modul som gjør at du kan synkronisere hele bilparken, slik at alle kjøretøyene i nærområdet blinker synkront. Dette gjelder for øvrig også Whelen ION Super LED-lampene som er montert i grillen. Denne teknologien sørger for at arbeidshverdagen til inspektøren blir mye bedre i form av at det blir mindre støy fra varsellysene, samtidig som området rundt bilen blir mye tryggere å ferdes i.

Whelen Arges søkelys

På Justice-lysbøylen er det montert markedets beste søkelys, Whelen Arges Remote Spotlight. Søkelyset leveres med 180 graders tiltfunksjon og 360 graders rotasjon som standard. Søkelyset betjenes av et enkelt, kompakt og brukervennlig kontrollpanel som vi har felt inn i midtkonsollen i bilen. Dette kraftige søkelyset gjør at inspektøren enkelt får gjort unna gjerdeinspeksjonen i mørket, og er beregnet for å tåle vær og vind og passer dermed perfekt med hensyn til det norske klimaet. Whelen Arges kan også synkroniseres med Whelen Core-kontrollsystemet slik at det kan programmeres til å svinge sammen med rattutslaget, som igjen vil gjøre betjeningen av søkelyset enda enklere og mer effektivt.

Kontrollpanelet til varsellys og søkelys er spesialtilpasset for bilens originale midtkonsoll, og gjør dermed betjeningen enkel for føreren. 

Vi takker så mye for oppdraget, og gleder oss til å levere mange flere biler til Avinor i årene som kommer.

Vi håper å høre fra deg

Ferno norden 25
qr code for Dan Thomas Harila
Name
Dan Thomas Harila
Position
Sales Manager
E-mail
dan.thomas.harila@fernomobility.com
Phone
+47 907 78 628
Ferno norden 16
qr code for Ole Brekkenes
Name
Ole Brekkenes
Position
General Manager
E-mail
ole.brekkenes@fernomobility.com
Phone
+47 901 60 057

© 2024 Ferno Norden