Jump to content
Samband og nødnett

Samband og EKOM

for Nødetater, Forsvaret og transportbransjen

Pålitelig kommunikasjon er en kritisk brikke i dagens samfunn. Samspillet mellom nødetatene er viktigere enn noensinne. Det er like viktig at løsningene fungerer sømløst for brukeren. Gjennomtenkt installasjon med riktig ergonomi og integrasjon med det andre utstyret i bilen er viktig. 

EKOM-autorisasjonen er både et krav og for oss en forpliktelse til å levere god og pålitelige løsninger som fungerer. 

Vi har som målsetning å levere innovative og pålitelige løsninger som oppfyller og overgår kravene til nødberedskapssektoren og spesialtilpassede kjøretøy. Vår kompetanse gir våre kunder trygghet i at våre produkter og tjenester oppfyller de nødvendige kravene for pålitelig og sikker kommunikasjon, spesielt i nødssituasjoner.

IMG 7023

Omfattende kommunikasjonsløsninger

Ferno Mobility tilbyr et bredt spekter av kommunikasjonsløsninger og radiomerker, inkludert nødnett, digitalt og analogt samband, flåtestyring og telemetri. Vi samarbeider med en rekke anerkjente leverandører, herunder Motorola, Icom, Hytera, Iridium, Kenwood, Locus, Abax, Defa m.fl. 

Vi skreddersyr pålitelige og robuste løsninger for bedrifter, organisasjoner og nødetater, samt leverer og drifter fast infrastruktur, monterer antenner og bygger repeaterløsninger.

2023 02 15 12 38 IMG 9766

Pålitelig sambandspartner

Våre største kunder på samband i sine biler er AVINOR, brannvesen, helseforetak, Forsvaret og Politiet, noe som understreker tilliten til våre løsninger, og vi er stolte av vår rolle som en pålitelig partner innen nødberedskap og kommunikasjon.

Vår evne til å tilby helhetlige tjenester – fra produktleveranse til infrastrukturbygging og spesialtilpassede løsninger for kjøretøy – gjør oss til en foretrukket leverandør for nødetater og beredskapsorganisasjoner over hele landet.

Med omfattende erfaring og kompetanse skaper vi skreddersydde løsninger som dekker komplekse sambandsbehov, enten det gjelder kjøretøy, båter eller faste installasjoner. 

Vår CNC-løsning gjør at braketter og monteringsløsninger kan tegnes, utvikles og produseres leveringstid via eksterne leverandører. 

Kontakt oss for en prat om dine behov og hva vi kan gjøre for deg.

Vår kommunikasjonsspesialist

Ferno norden 27
Name
Kristian Fahlstrøm
Position
Electronic Communication Specialist
E-mail
kristian.fahlstrom@fernomobility.com
Phone
+47 907 60 656

© 2024 Ferno Norden