Jump to content

Ford Explorer bygget om til innsatslederbil

Ny Ford Explorer, bygget om til innsatslederbil, ble levert til kunde i mai i år. Bilen er levert med markedets beste varslingslys fra Whelen, programmert med de nyeste og mest innovative funksjonene for varslingslys. 

I grillen har vi montert 4 stk. Whelen Mini T-ION® Super LED-lamper. Den originale skiltplaten er erstattet med skiltholder fra Whelen® med ION® Super LED-lamper på hver side, for varsling sideveis i kryss. På speilhusene har vi montert Whelen® Mini T-ION®-lamper. Dette sikrer svært god synlighet framover og til sidene, for eksempel i det bilen kommer inn i et kryss. 

På bilens D-stolper har vi montert Whelens® spesialtilpassede Outer Beam Pillar®-lys, med Whelen® ION® Super LED-lamper med blått og hvitt lys. Denne modulen er skreddersydd for Ford Explorer og gir svært god effekt bakover, også når bakluken er åpen. Med blått og hvitt lys kan denne modulen også fungere som arbeidslys ved behov, og sikrer dermed at de som jobber på åstedet får svært god arbeidsbelysning ved behov. 

På taket er det montert Whelens® premiumbøyle; Legacy WeCanX® DUO, med blått og gult lys. Whelens® mest aerodynamiske lysbøyle, montert med lave føtter, for å sikre minst mulig luftstøy, og i tillegg er bøylen fullspekket med alle tilgjengelige funksjoner som blant annet Whelen DVI®, cruiselights, nattsenk, trafikkledevarsling, med mer. Med Whelen DVI®-funksjon så dimmes lysene automatisk ned når bilen settes i park, og området rundt bilen blir vesentlig mer oversiktlig, spesielt i mørket. Denne funksjonen gjelder ikke bare for lysbøylen, men også de retningsbestemte lampene, og dette sikrer dermed at lysintensiteten senkes betraktelig samtidig som effekten ikke forringes. Dette ivaretar sikkerheten for de som jobber rundt bilen og medtrafikantene som ferdes rundt bilen, og reduserer samtidig arbeidsbelastningen i og med at lysintensiteten er vesentlig mindre enn når lysene er satt på full effekt. Alle Whelen®-lamper er levert med 10 års garanti. 

For å innfri oppdragsgivers ønsker og behov så har vi spesialtilpasset en innredning i bagasjerommet. Her har vi montert 2 brede skuffer med lås, for oppbevaring av utstyr, klær, verktøy, eller andre ting. På toppen av skuffeinnredningen har vi montert en 32’’ HD-skjerm, med mulighet for tilkobling/speiling av Locus, slik at innsatsleder enkelt kan få og dele tilgang med kommandosentralen under arbeid på stedet. En ekstra dockingstasjon for nettbrett samt dockingstasjoner for håndholdte radioterminaler har blitt plassert i innredningen, slik at innsatsleder til enhver tid er sikret strøm til nødnett og samband, også fra bagasjerommet.

Vi takker for tilliten og det gode samarbeidet, og gratulerer kunden med ny bil! 

Vi håper å høre fra deg

Ferno norden 25
qr code for Dan Thomas Harila
Name
Dan Thomas Harila
Position
Sales Manager
E-mail
dan.thomas.harila@fernomobility.com
Phone
+47 907 78 628
Ferno norden 16
qr code for Ole Brekkenes
Name
Ole Brekkenes
Position
General Manager
E-mail
ole.brekkenes@fernomobility.com
Phone
+47 901 60 057

© 2024 Ferno Norden