Jump to content

Ny brannforebyggende bil levert til Vardø Kommune

Vi hadde gleden av å levere ut ny, brannforebyggende bil til Vardø Kommune, bygget på Ford Transit Custom. Ombygget er skreddersydd etter ønske fra oppdragsgiver, og bilen er tilpasset etter behovet for oppdragsgiver. 

Bilen er levert med Whelens nye premium lysbøyle, 9TX Edge DUO®. Bøylen leveres med to farger som standard, og i dette tilfellet er den levert med blått og gult lys. Det gir sjåføren mulighet til å varsle med gult lys når det er nødvendig, for eksempel i tilfeller der bilen står parkert langs vei uten at det er i forbindelse med utrykning.

Som følge av at kunden ønsket stigeholder på taket, så måtte vi tilpasse varslingsanlegget med å montere 5 ekstra Whelen T-ION DUO Super LED-lamper på det bakerste takstativet, for å sikre god nok synlighet bakover. For øvrig leveres lysbøylen med DVI-funksjon som kan programmeres til å dimme ned lysintensiteten automatisk når bilen settes i park. Dette gjør at lysbildet rundt bilen blir mindre støyende for fører og medtrafikanter, samtidig som det ikke går på bekostning av effekten. Dette gjør at sikkerheten ivaretas, samtidig som det gjør arbeidsbelastningen mindre for personellet. 

På lysbøylen har vi montert Whelen Arges®-søkelys; markedets beste søkelys. Med 180 graders tiltfunksjon og 360 graders rotasjon er dette søkelyset svært effektivt, samtidig som det er enkelt å betjene. For øvrig er det montert Whelen T-ION DUO Super LED-lamper i grill, sideveis i frontfanger, samt side- og bakoverrettet i bakfanger på bilen, og i speilhusene har vi felt inn flate Whelen Vertex Super LED-lamper for å sikre optimal varsling 360 grader rundt bilen. Alle Whelen-produkter er levert med 10 års garanti. Med ekstra arbeidslys på taket, og kraftige 9’’ BRT-ekstralys montert på frontbøylen, er kunden sikret svært god belysning både når det gjelder varsellys, arbeidslys og ekstralys, noe vi vet kommer godt med på mørke vinterdager i Finnmark. 

Innredningen er skreddersydd for å sikre at kunden får optimal utnyttelse av bilen. I ren sone bak førerplass har vi montert sanitetsstasjon med 8 liters vanntank (med varmt og kaldt vann), tørkerullholder, øyedusj og førstehjelpssett. I tillegg er det montert knagger for å henge på plass rent tøy, samt en solid skuffe fra Loyds Smartfloor til oppbevaring av annet utstyr. I sonen bak passasjersetet er det lagt opp til et stort, ledig areal, for oppbevaring av diverse utstyr og verktøy. I tillegg er det montert strømuttak for lading av elektronisk utstyr, samt montert en solid skuffe fra Loyds Smarfloor. I den bakre, skitne sonen får oppdragsgiver god plass til oppbevaring av skittent utstyr, samt oppheng av skittent tøy eller sko, og i tillegg har vi levert med en løsning med uttrekkbar whiteboard-tavle, slik at oppdragsgiver også kan bruke bilen som innsatslederbil ved behov. 

Vi ønsker å takke for tilliten og det gode samarbeidet, og ønsker kunden lykke til med ny bil!

Vi håper å høre fra deg

Ferno norden 25
qr code for Dan Thomas Harila
Name
Dan Thomas Harila
Position
Sales Manager
E-mail
dan.thomas.harila@fernomobility.com
Phone
+47 907 78 628
Ferno norden 16
qr code for Ole Brekkenes
Name
Ole Brekkenes
Position
General Manager
E-mail
ole.brekkenes@fernomobility.com
Phone
+47 901 60 057

© 2024 Ferno Norden