Jump to content
Eidfjord kommune

Ny legevaktbil til Eidfjord Kommune

Vi hadde gleden av å levere ut ny legevaktbil til Eidfjord kommune i februar! Oppdragsgiver hadde gått til anskaffelse av en Mitsubishi Outlander plug-in hybrid, og tok kontakt med oss for ombygging til legevaktbil med utrykningsgodkjenning. 

Her har vi montert Whelen Liberty II-lysbøyle med blått og gult lys. Whelen Liberty II er en av markedets beste lysbøyler, designet for å gi best mulig effekt og med lang levetid og lite vedlikehold. Bøylen passer perfekt til bilens bredde og monteres på takrails på egne braketter. Varslingslys samt Whelen sirene med forsterker og høyttaler betjenes fra eget kontrollpanel, montert lett tilgjengelig for fører. 

Vi har også montert inn Sepura nødnettradio med håndholdte terminaler og 4G-antenne, tilpasset for best mulig signal der kunden befinner seg i ulendt terreng og med noe dårlig signal. Locus-terminal er også innmontert. I tillegg til dette er bilens elektriske utrustning oppgradert med et ekstra Lithium-batteri og vedlikeholdslader for å sikre nok strømtilførsel til lys- og varslingssystem, samt strøm til medisinsk utstyr i bagasjerommet. Bilen er helfoliert av våre venner i Grintek. 

Skreddersydd bakinnredning

I bagasjerommet har vi montert vår plassbygde og skreddersydde bakinnredning, som er tilpasset helt etter kundens ønske. Her har vår «søster» – Ferno Norden, levert medisinsk utstyr, og vi har dimensjonert oppbevaringsplassene helt etter millimeteren på bager, sekker og annet medisinsk utstyr som skal plasseres. 

Ombygging av legevaktbil

Ved ombygging av legevaktbil så er det avgjørende at man tenker på besparelse av tid for legen på åstedet. Med vår kompetanse og erfaring er vi eksperter på dette området, og bilen tilpasses for å sikre at det går kortest mulig tid fra oppdraget kommer fra AMK eller legevakten, til legen er på åstedet og er i gang med å hjelpe pasienten. 

Vi takker så mye for tilliten og for oppdraget, og gratulerer Eidfjord kommune med ny og flott legevaktbil. 

Vi håper å høre fra deg

Ferno norden 25
qr code for Dan Thomas Harila
Name
Dan Thomas Harila
Position
Sales Manager
E-mail
dan.thomas.harila@fernomobility.com
Phone
+47 907 78 628
Ferno norden 16
qr code for Ole Brekkenes
Name
Ole Brekkenes
Position
General Manager
E-mail
ole.brekkenes@fernomobility.com
Phone
+47 901 60 057

© 2024 Ferno Norden