Jump to content
Bildeetter1

Ombygging av kjøretøy for Vestfold Interkommunale Brannvesen

Vi hadde gleden av å bygge om en av bilene til Vestfold Interkommunale Brannvesen, v/avdeling Sande kommune. De har benyttet seg av en Volkswagen Transporter i mange år, utrustet med røykdykkerstol og slokkeanlegg i bilen.

Etter mange års bruk så de behovet for å gjøre en endring på bilen, da de nå ønsker å ha med seg flere betjenter i bilen under oppdrag.

Vi fikk derfor muligheten til å «pusse opp» deres bil, og har bygget om bilen slik at den nå er godkjent for 6 personer. Her har vi satt inn godkjente seter og gulv, samt tettet vareromsveggen som skiller passasjerrommet fra varerommet i bilen. I tillegg har vi pusset opp blålysbøylen fra Whelen som nå er utstyrt med blått glass, og montert et feste for sekk på venstre bakdør. 

Om du kjører en eldre bil med utrykningsgodkjenning og ser at behovet nå er endret, så trenger ikke det nødvendigvis bety at en må se seg om etter en helt ny bil. Ta kontakt med oss på Ferno Mobility for en uforpliktende prat, og så kan vi gjøre jobben med å tilpasse bilen for deg, skreddersydd etter ditt behov. 

Vi håper å høre fra deg

Ferno norden 25
qr code for Dan Thomas Harila
Name
Dan Thomas Harila
Position
Sales Manager
E-mail
dan.thomas.harila@fernomobility.com
Phone
+47 907 78 628
Ferno norden 16
qr code for Ole Brekkenes
Name
Ole Brekkenes
Position
General Manager
E-mail
ole.brekkenes@fernomobility.com
Phone
+47 901 60 057

© 2024 Ferno Norden