Jump to content
Legevaktbil BYD Tang

Svært mange legevakter har ikke uniformert legevaktbil

Halvparten av landets kommuner har ikke uniformert legevaktbil, skriver NRK Oslo og Viken i en sak på deres hjemmesider. 

Det gjør at legevaktene må dra ut til pasienter i privatbiler eller taxi, da det ikke er pålagt at kommunene skal ha egen, uniformert legevaktbil selv om legene ved legevakten også skal rykke ut når alarmen går.

Stadig flere legevakter har de siste årene gått til anskaffelse av legevaktbil, men over halvparten av landets 168 legevakter mangler uniformert legevaktbil. Totalt oppgir 60% at de har en bil å bruke til å rykke ut. 

Ferno Mobility har spesialisert seg på å bygge om og tilpasse biler for legevakter, og har i de senere årene levert flere legevaktbiler, av ulike slag. Vi skreddersyr og tilpasser innredning for oppbevaring av utstyr, frakt av medisiner, hjertestarter, multimonitor og det man trenger for å kunne bistå pasientene når de trenger det som mest. Vi samarbeider tett med bilimportører, leasingselskap og bilforhandlere og kan levere komplett utstyrt bil, spesialtilpasset for legevaktens behov. I tillegg kan vi, sammen med våre søstre i Ferno Norden Norway, levere utstyret legevaktene trenger. Alt fra bårer, akuttsekker og multimonitorer, til plastre og engangshansker. 

Sammen med kunden skreddersyr vi løsningen for å dekke det individuelle behovet hos kunden, og med markedets beste varslingssystem fra Whelen kan vi utruste bilen komplett med blå (og gule) varsellys, sirene og arbeidslys. Med lokal produksjon av innredning så sparer vi også kroner som igjen kommer kunden til gode. 

En uniformert legevaktbil kan bidra til å redde liv, og i tillegg så vil det gjøre arbeidsdagen til de på legevakten lettere. Vi tilbyr gunstige pakkeløsninger på uniformering og montering av varsellys, og med skreddersydd innredning, tilpassing av det elektriske anlegget i bilen for å sikre nok strøm til medisiner, infusjonsvarmere, hjertestartere, med mer, så kan vi levere en komplett bil for din legevakt. Vi tilpasser uavhengig av drivlinje, og kan levere helelektriske modeller, hybrider og fossile modeller.

Vi er sertifisert EKOMNETT-installatør og kan levere og installere nødnett og samband. Med servicepartnere rundt omkring i landet så kan vi også sikre at kundene får hjelp der de trenger det og når de trenger det. Ta kontakt med oss på Ferno Mobility for en uforpliktende prat eller tilbud.

Vi håper å høre fra deg

Ferno norden 25
qr code for Dan Thomas Harila
Name
Dan Thomas Harila
Position
Sales Manager
E-mail
dan.thomas.harila@fernomobility.com
Phone
+47 907 78 628
Ferno norden 16
qr code for Ole Brekkenes
Name
Ole Brekkenes
Position
General Manager
E-mail
ole.brekkenes@fernomobility.com
Phone
+47 901 60 057

© 2024 Ferno Norden