fbpx

BYD Tang som 2-seter varebil

Er du eller din bedrift på utkikk etter en helelektrisk varebil med firehjulstrekk og god rekkevidde?

Per i dag er det ingen konvensjonelle varebiler som kan tilby denne kombinasjonen, og man må derfor se seg om etter andre løsninger. Kanskje kan BYD Tang 2-seter varebil være det beste alternativet for deg? 

Ferno Mobility er spesialister på bilombygging, og vi har nå utviklet et ferdig konsept på ombygging av BYD Tang til varebil. Bilen kan leveres på hvite skilter (varebil kl. 1). 

Varerom uten skillevegg montert

Ombyggingen inkluderer skillevegg montert ved B-stolpe, med vindu for godt utsyn bakover. Vi demonterer baksetene og monterer vareromsgulv i kryssfiner (9mm) i to nivåer. I tillegg monterer vi kledningsplater i sidedører og over hjulkasser slik at interiøret er godt beskyttet, og vil være i god stand dersom bilen skal bygges om igjen til vanlig personbil. 

BYD Tang Varebil
Skillevegg mellom fører og varerom
Skillevegg mellom fører og varerom

Vi tilbyr en ferdig løsning med kort leveringstid til kr 59.900,- eksl. mva., ferdig montert på Skoppum. Vi tilbyr selvfølgelig også markedets beste varsellys fra Whelen i tillegg til prisen. Dersom du eller din bedrift ønsker en spesialtilpasset innredning i varerommet så hjelper vi gjerne med å skreddersy denne og montere i bilen. 

Dørpaneler byttes ut for å spare de originale
Lazer Linear Elite LED-bar innfelt i grillen ekstra belysning på mørke veier.

Ta kontakt med oss om du har spørsmål eller om du ønsker å avtale ombygging på din bil!

Denne nettsiden ønsker å bruke tredjepartsfunksjonalitet og informasjonskapsler for å gi deg en best mulig tjeneste ved bruk av nettstedet. Dersom du ønsker å akseptere bruken av tredjepartsfunksjonalitet og informasjonskapsler kan du gjøre dette nedenfor. Merk deg at ved å deaktivere tredjepartsfunksjonalitet og informasjonskapsler kan du også gjøre funksjonaliteten av nettstedet dårligere.