Jump to content
DSC9946 webb scaled 1

Bårebil og begravelsesbil

Ferno Mobility er distributører av Nilsson Special Vehicles i Norge, og sammen med våre partnere fra Sverige kan vi tilby salg og service av båre- og begravelsesbiler bygget på blant annet Nilsson V90 Plug-In Hybrid, Mercedes EQE, Mercedes V-Klasse, VW ID. Buzz, med flere.

Med over 75 års erfaring fra å levere begravelsesbiler over hele verden, garanterer Nilsson Special Vehicles høykvalitets produkter, med klassisk og tidløs innredningsløsninger, for en verdig reise til den siste hvile. Begravelsesbilene kan leveres med én eller to sleder for innlastning av kiste eller bårer, og bilene leveres med høyt utstyrsnivå som standard.

Menybild V90 Begravning

Nilsson V90 Hearse begravelsesbil leveres med den velkjente kjørekomforten fra Volvo, og i kombinasjon med Nilsson Special Vehicles egne påbyggsløsninger får du det beste av Volvo i kombinasjon med den rette tilpasningen for bransjen. Bilene leveres med høy grad av sikkerhetsutstyr og med en elektrisk rekkevidde på inntil 90 km (WLTP) er bilen stille og rimelig i drift, samtidig som det gir en stille og verdig reise inn til den siste hvilen. I kombinasjon med en stor og effektiv bensinmotor, får du dermed lang rekkevidde, og bilen fungerer dermed ypperlig til transportformål, så vel som til seremonikjøring. Bilen leveres med både for- og firehjulsdrift. 

Sammen med Nilsson Special Vehicles kan Ferno Mobility levere begravelsesbiler med høy kvalitet og verdighet, for fremtiden. 

Ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud. 

Vi håper å høre fra deg

Ferno norden 25
qr code for Dan Thomas Harila
Name
Dan Thomas Harila
Position
Sales Manager
E-mail
dan.thomas.harila@fernomobility.com
Phone
+47 907 78 628
Ferno norden 16
qr code for Ole Brekkenes
Name
Ole Brekkenes
Position
General Manager
E-mail
ole.brekkenes@fernomobility.com
Phone
+47 901 60 057

© 2024 Ferno Norden