Jump to content

Varslingslys til utrykningskjøretøy

Sammen med Whelen Engineering Inc., som er verdensledende på varsellys, tilbyr vi et bredt utvalg av varsellys som kan passe til både personbiler, varebiler, pickuper, motorsykler, snøscootere, ATV-er, UTV-er og tyngre kjøretøy. 

Vi forstår viktigheten av lavt strømforbruk og langvarig driftstid, slik at du kan utføre oppgavene dine uten bekymringer. Vi tilbyr et bredt spekter av varsellys i forskjellige varianter, og vi har flere alternativer i forskjellige størrelser, utforminger, og med forskjellige fargekombinasjoner, slik at vi kan levere det som passer deg best.

Whelen Core – fremtidens varsellyssystem

Fordelene ved å velge markedets beste LED-varsellys fra Whelen er at du får svært god synlighet og effekt av varsellysene. Dette sikrer at fremkommeligheten under utrykning økes, samtidig som det ivaretar sikkerheten for sjåfører og medtrafikanter. 

Nå tar vi det neste steget for å øke sikkerheten og minske arbeidsbelastningen ytterligere, med å introdusere Whelen Core med unike programmeringsmuligheter. 

  • Vehicle-2-Vehicle synkronisering: Whelen Core gir deg muligheten til å synkronisere blinkemønsteret til hele flåten av utrykningskjøretøy. Med en GPS-modul montert i bilen vil alle kjøretøyene i bilflåten blinke synkront – så fremt de er programmert med identiske blinkemønstre, noe som gjør at lysbildet rundt kjøretøyene blir mindre intensivt og mer oversiktlig. 
     
  • Dag/Natt-funksjon, demping til lavere styrke på alle lys levert av Whelen (også «Hide-aways»), som vil øke sikkerheten ved kjøring i tett tåke, snø og i mørke.
     
  • Whelen Core DVI (Dynamic Variable Intensity) – en gamechanger i bransjen. Ved å velge Whelen Core styringssystem får du muligheten til å programmere varsellysene med Whelen DVI; en funksjon som gjør at varsellysene automatisk, eller ved hjelp av én bryter, skifter over til et mer dynamisk blinkemønster som reduserer lysintensiteten samtidig som det ikke går på bekostning av effekten. Funksjonen kan f.eks. programmeres slik at varsellysene går over i DVI-modus i det bilen settes i park. Spesielt i mørket vil dette bidra til å øke synligheten rundt kjøretøyet, og dermed øke sikkerheten til de som ferdes rundt kjøretøyet, og til de som jobber ved bilen. I tillegg minimerer dette arbeidsbelastningen for de som er under utrykning. 
Arges Sokelys

Whelen Arges Søkelys

Whelen's nye søkelys er utviklet med fokus på sikkerhet. Arges® er designet fra grunnen av med Whelen's mest innovative teknologi, og vil utfordre dine forventninger til hva et eksternt søkelys kan gjøre.

Arges® har et helt nytt kontrollpanel med en joystick og tre trykknapper. Det intuitive designet og den lille størrelsen gir allsidige monteringsalternativer. Du kan kontrollere flere lys med én enkelt kontroller. Joysticken roterer og vipper Arges for full kontroll, og opprettholder en 1:1-forhold med lyshodet. Hjem-knappen returnerer Arges til utgangsposisjonen. Når Arges ikke er i bruk, er hjemmeposisjonen aerodynamisk og diskret. Dobbeltklikk på startknappen for å synkronisere kontrollerposisjonen automatisk.

Ønsker du mer informasjon?

Vi håper å høre fra deg

Ferno norden 25
qr code for Dan Thomas Harila
Name
Dan Thomas Harila
Position
Sales Manager
E-mail
dan.thomas.harila@fernomobility.com
Phone
+47 907 78 628
Ferno norden 16
qr code for Ole Brekkenes
Name
Ole Brekkenes
Position
General Manager
E-mail
ole.brekkenes@fernomobility.com
Phone
+47 901 60 057

© 2024 Ferno Norden