Geir
Salgssjef – Ferno Mobility AS
Produktrådgiver– Nødetater og Forsvaret

Geir Engely

Geir er utdannet Paramedic og utrykningsinstruktør.

Med over 23 års erfaring som Paramedic fra ambulansetjenesten har han de siste årene jobbet som ulykkesgransker både fra Statens Vegvesens «Ambulanseulykkesgruppe» (2009-2015) og som ulykkesgransker for Oslo Politidistrikt (2016 – 2019) i tillegg til jobben som utrykningsinstruktør i Oslo.
Geir har deltatt på flere forskningsprosjekter innenfor trafikkulykkesforskning (FHI/OUS) og har også jobbet som Medic på skip og jobbet på legevakt før han kom til Ferno Mobility AS.
Geir har også fagansvaret for utrykningskursene i regi av Vestfold Interkommunale Brannvesen IKS (kode 160).

geir@fernomobility.com
+47 916 15 122

Produktrådgiver – Biltilpasninger og bilinnredninger

Haakon Beining

Haakon kom til Ferno sommeren 2020 og har med seg en lang fartstid fra bil-bransjen hvor han har den siste tiden jobbet aktivt med salg inn mot anleggs og transportbransjen.
Han har tross sin kraftige pannelugg rukket og drevet egen virksomhet innen bilsalg, og har siden “kortbuksetiden” vært lidenskaplig interessert i bil og bilombygging/bilklargjøring.

Haakon skal ha hovedansvar for storkunder og biltilpassingskunder i næringslivet forøvrig med fokus på bilinnredninger og ombygginger av biler.

haakon@fernomobilitycom
+47 477 03 296

Ole Brekkenes
Daglig leder / General Manager – Ferno Mobility AS

Ole Brekkenes

Ole Brekkenes er daglig leder/General manager for Ferno Mobility AS. Ole har vært tilknyttet Ferno siden RAC Group overtok driften av selskapet høsten 2016. Ole har bakgrunn som ingeniør og er lidenskapelig opptatt av kvalitet, teknikk og produksjon, og har mange års erfaring som leder for industrielle produksjonsenheter for ulike næringer og leder Ferno Mobility med klare mål om vekst, utvikling og innovasjon.

ole@fernomobilitycom
+47 90 16 00 57

Innkjøpsansvarlig / Supply Chain Manager – Ferno Mobility AS

Stein Pauli

Stein Pauli har bred erfaring fra bilbransjen, både salg og verksteddrift.  Han har jobbet med innkjøp og logistikk i mange år.

Hos oss har Stein nå ansvar for innkjøp og avtaler, samt kundesenteret hos Ferno Mobility.

stein.pauli@fernonorden.com
+47 465 03 885

Vil du ha kontakt med noen andre hos oss, om det er produksjon, regnskap,  IT, kvalitet eller administrasjon – ring vårt sentralbord på tlf +47 33 03 45 00 eller send oss en e-mail her – MAIL